Πολιτική Επιστροφών & Aκυρώσεων Παραγγελίας

Πολιτική Επιστροφών & Aκυρώσεων Παραγγελίας

ΟΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

  1. Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή να μη ξεπερνάει τις 3 ημερολογιακές ημέρες.
  2. To προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί, να μην λείπουν brand name και να βρίσκεται στην αρχική του άριστη κατάσταση.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ένα προϊόν που έχετε αγοράσει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μόνο στην περίπτωση που το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και δεν έχουν αφαιρεθεί οι ετικέτες του και να ζητήσετε την επιστροφή του τιμήματος που έχετε καταβάλει. Σε αυτήν την περίπτωση τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος βαρύνουν τον πελάτη, ο οποίος μπορεί να επιλέξει όποια εταιρεία courier επιθυμεί (ΠΛΗΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΕΛΤΑ). Η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων δρομολογείται αμέσως μόλις παραλάβουμε το προϊόν και εφ’ όσον αυτό είναι σε άριστη κατάσταση και ολοκληρώνεται εντός 15 εργάσιμων ημερών. Μόλις ολοκληρωθεί από εμάς σας ενημερώνουμε μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Σε περίπτωση οποιουδήποτε ελαττώματος γίνεται αντικατάσταση μόνο και εφόσον ενημερωθούμε την ημέρα της παραλαβής του. Πέραν αυτού του χρονικού διαστήματος η αντικατάσταση δεν είναι δυνατή. Σε αυτή την περίπτωση αντικαθίσταται το ελαττωματικό προϊόν με νέο και δεν επιβαρύνεστε με καμία επιπλέον χρέωση.

Σε περίπτωση δικού μας λάθους, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και τα έξοδα αποστολής. Σε αυτή την περίπτωση δεν επιβαρύνεστε με καμία επιπλέον

Όλες οι επιστροφές χρημάτων γίνονται είτε με πίστωση του λογαριασμού του πελάτη (σε περίπτωση που έγινε κατάθεση), είτε με πίστωση της κάρτας του μέσω της οποίας έγινε η αρχική είσπραξη είτε με επιστροφή στον PayPal λογαριασμό του. To www.phelo.gr δεσμεύεται η επιστροφή να γίνεται το συντομότερο δυνατόν. Ανάλογα με τον τρόπο επιστροφής των χρημάτων και της εποχικότητας, η διαδικασία θα ολοκληρώνεται σε διάστημα από 1 έως 5 εργάσιμες ημέρες.

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας είτε μέσω τηλεφώνου στο +30 2289078620 η στο [email protected]

Ακύρωση Παραγγελίας

Δεχόμαστε ακύρωση παραγγελίας μόνο σε περίπτωση που η παραγγελία δεν έχει αποσταλεί από το κατάστημά μας προς παράδοση στον χώρο σας. Στην περίπτωση που τα προϊόντα είναι ακόμα σε εμάς, μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, ενημερώνοντάς μας με γραπτό μήνυμα στο [email protected] και θα την ακυρώσουμε για λογαριασμό σας άμεσα επιστρέφοντάς σας το ποσό που έχετε ήδη πληρώσει.